Το Mass Room Studio στην καρδιά της Θεσσαλονίκης (Ολύμπου 46, κάτω από το Διοικητήριο), δεν είναι ένα ακόμη στούντιο ηχογραφήσεων και προβών. Είναι ένας πολυχώρος μουσικής δημιουργίας και απόλαυσης.

Σχεδιασμένο εξ ολοκλήρου από την αρχή, πάνω σε ακουστικές μελέτες πανεπιστημιακού επιπέδου, και υλοποιημένο με μεράκι και φαντασία, είναι το πρώτο στούντιο μουσικής που συνδυάζει, εκτός από τις παραδοσιακές υπηρεσίες ενός συμβατικού στούντιο (ηχογράφηση και παραγωγή, μίξη, mastering και πρόβες), τμήμα μουσικοθεραπείας, καφέ και δισκοπωλείο επιλεγμένων τίτλων!

Είναι το μοναδικό στούντιο που παρέχει στις μπάντες την δυνατότητα να κάνουν την πρόβα ή την ζωντανή τους ηχογράφηση με κοινό! Με αυτό τον τρόπο και τα συγκροτήματα παίρνουν το "live feeling", αλλά και ο κόσμος έχει την δυνατότητα να δει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες (ή φίλους) εν ώρα δημιουργίας! Αλλά δεν σταματήσαμε εδω...

Στον ίδιο χώρο λειτουργεί τμήμα μουσικοθεραπείας με εξειδικευμένο μουσικοθεραπευτή από το οποίο μπορούν να επωφεληθούν ακόμα και άνθρωποι που δεν ασχολούνται ενεργά με την μουσική, χρησιμοποιώντας μουσικοθεραπευτικές παρεμβάσεις για να προσεγγίσουν και να βελτιώσουν προσωπικά τους θέματα, όπως είναι το υπερβολικό άγχος, την βελτίωση της συγκέντρωσης και της μνήμης, την επικοινωνία, κ.α.

Στον ίδιο χώρο θα βρείτε επιλεγμένους τίτλους διαλεγμένους για τους πιο απαιτητικούς από την Music Kitchen, αλλά και όλους τους τίτλους της Tech Killa Records (της δισκογραφικής του Mass Room).

Στον ίδιο χώρο θα βρείτε μουσικά σεμινάρια με φτηνό κόστος αλλά "ακριβά" αποτελέσματα για την τεχνική σας.

Και φυσικά, στον ίδιο χώρο θα βρείτε την εικοσάχρονη εμπειρία του "παλιού" Mass Room Studio που τώρα μετασχηματίστηκε σε κάτι πολύ πιο πρωτότυπο και ολοκληρωμένο.

Αν είστε μουσικός, καλέστε μας στο 2310-556 770 ή περάστε κατευθείαν από τον χώρο για να δείτε τι μπορεί να κάνει το Mass Room Studio για εσάς. Ολύμπου 46, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και της μουσικής σας!

wink