Σχετικά με το στούντιο

  

Το Mass Room Studio στην καρδιά της Θεσσαλονίκης (Ολύμπου 46, κάτω από το Διοικητήριο), δεν είναι ένα ακόμη στούντιο ηχογραφήσεων και προβών. Είναι ένας πολυχώρος μουσικής δημιουργίας και απόλαυσης.

 

Σχεδιασμένο εξ ολοκλήρου από την αρχή, πάνω σε ακουστικές μελέτες πανεπιστημιακού επιπέδου, και υλοποιημένο με μεράκι και φαντασία, είναι το πρώτο στούντιο μουσικής που συνδυάζει, εκτός από τις παραδοσιακές υπηρεσίες ενός συμβατικού στούντιο, μπαρ, μουσική σχολή και δισκοπωλείο επιλεγμένων τίτλων!

 

Είναι το μοναδικό στούντιο που παρέχει στις μπάντες την δυνατότητα να κάνουν την πρόβα ή την ζωντανή τους ηχογράφηση με κοινό! Με αυτό τον τρόπο και οι καλλιτέχνες παίρνουν το "live feeling" αλλά και ο κόσμος έχει την δυνατότητα να δει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες (ή φίλους) εν ώρα δημιουργίας! Αλλά δεν σταματήσαμε εδω...

 

Στον ίδιο χώρο λειτουργεί μουσική σχολή με καθηγητές καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, και πρωτοποριακές τεχνικές διδασκαλίας για άμεσα αλλά "σοβαρά" αποτελέσματα με τον ελάχιστο πιθανό κόπο.

 

Στον ίδιο χώρο θα βρείτε επιλεγμένους τίτλους διαλεγμένους για τους πιο απαιτητικούς από την Music Kitchen και την Tech Killa Records (την δισκογραφική του Mass Room).

 

Στον ίδιο χώρο θα βρείτε μουσικά σεμινάρια με φτηνό κόστος αλλά "ακριβά" αποτελέσματα στην τεχνική σας.

 

Και φυσικά, στον ίδιο χώρο θα βρείτε την δεκαπεντάχρονη εμπειρία του "παλιού" Mass Room Studio που τώρα μετασχηματίστηκε σε κάτι πολύ πιο πρωτότυπο και ολοκληρωμένο.

 

Αν είστε μουσικός, περάστε οποσδήπωτε να δείτε τι μπορεί να κάνει το Mass Room για εσάς.

 

Αν είστε απλώς μουσικόφιλος, έχετε το νου σας για τα διάφορα events που δεν θα συναντήσετε πουθενά αλλού στην πολή.